top of page

About

Follow your heart…

Heter man Linn Grant, Maja Stark eller Ludvig Åberg, för att bara nämna några, och har den talang och skicklighet som de har, kan man leva på att SPELA golf.

 

Heter man Johannes Nertman och är en halvtokig golfnörd får man nöja sig med att spela för sitt nöjes skull. Men om nästan varje vaken timme roterar kring ämnet golf kan man hitta tillfredsställande saker att göra kring golfen ändå. Som att designa, utveckla och tillverka en egen golfbag, den bästa som gjorts enligt mig… eller designa hemsidor...

Som designer och reklamare jobbar jag också gärna med golf i fokus genom att bl a designa hemsidor för golfklubbar. Jag jobbar för närvarande i Wix Studio, ett lättanvänt och stabilt system för användaren. Webhotell är valfritt även om Wiix har ett eget men det är upp till beställaren.

 

I mitt uppdrag ryms allt ifrån logotyper, kommunikation med medlemmar, både befintliga och tilltänkta och jag levererar en komplett produkt om så önskas.

Johannes

Creative Director / allt i allo

hcp 3

Camilla

Projekttledare & ekonomi

hcp 24

Toni

Golftokig affärsutvecklare / rutinerad allt i allo.

hcp 5

Vi hjälp er med:

Varumärke, Strategi & kommunikation / Tryck / Skyltar / Digitala annonser (SoMe) / Hemsida / Art Direction / Film & foto / Presentreklam

All Projects

bottom of page